• 0032-499377528

Over ons

img
Welkom bij

El Assyl restaurant

Als er een gerecht uit het Midden-Oosten is waar je naar hunkert, is de kans groot dat je het bij El Assyl zult vinden. Naast ons ontbijt, grillgerechten, Lamb Quzi en Kabsa vis kun je hier ook al je favoriete Syrische en Midden-Oosterse gerechten vinden. Onze diensten en gastvrijheid zijn wat ons onderscheidt en we willen graag dat u deze ervaart.

Maar geloof ons niet op ons woord; vraag het aan onze vaste klanten, of lees de reviews op onze social media accounts. Tot ziens!

img
Bekijk ons menu

Een plek waar eten, design en ambiance samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Geïnspireerd door erfgoed

Met onze roots die onze smaak en menu vormen, samen met onze toewijding om u een unieke ervaring te bieden, zijn we erin geslaagd om meesters van dit ambacht te worden. We serveren gerechten die vers, stevig en gewoon onvergetelijk zijn, we beloven u dat u terug zult komen voor meer! Je proeft ons erfgoed in elke hap, we serveren elk gerecht met een stukje van ons hart.

Gezaaid uit onze oude wortels zijn we de pioniers van de Midden-Oosten keuken niet vergeten en waar onze smaken vandaan komen. We gebruikten dit als uitgangspunt voor ons menu - vermengd met onze eigen persoonlijke ervaringen met eten - en lokale leveranciers hebben we een unieke, maar heerlijke selectie gerechten gecreëerd waar iedereen van kan genieten!

img